Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΙΤΑΚΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΖΩΙΤΑΚΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΖΩΙΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,
 ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ''ΓΙΩΡΓΗ ΞΥΠΝΑ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΑΣ''!

2 σχόλια:

 1. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΣ .
  Ο ΖΩΙΤΑΚΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ "ΚΕΦΑΛΗΣ" ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑ).ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΔΕΝ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ Κ.Λ.Π.- ΩΣΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ.
  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥΡΕ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '30 ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΖΩΙΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΩΣ ΤΟ 1949 ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΙΑ , ΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
  ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή